Disclaimer

Download Disclaimer TrueSim B.V. v.2022.02.28

Door gebruik te maken van de TrueSim applicatie verklaart u dat u kennis heeft genomen en instemt met het volgende:

1. U gebruikt de TrueSim applicatie met of zonder de HoloLens verantwoord en volledig op eigen risico.

2. U deelt de inloggegevens van de Gebruikersomgeving niet met anderen en geeft anderen geen toegang tot de Gebruikersomgeving van de TrueSim applicatie.

3. U dient zelf te beoordelen of u in de gelegenheid bent in de zin van tijd, locatie, fysieke gesteldheid om de TrueSim applicatie met de HoloLens te gebruiken. U gebruikt de TrueSim applicatie met de HoloLens niet indien u een duidelijk gezichtsveld nodig hebt.

4. Bij het gebruik van de TrueSim applicatie met de HoloLens neemt u tijdig pauze. 

5. Indien u bij het gebruik van de TrueSim App gezondheidsklachten krijgt, stopt u direct met het gebruik van de TrueSim App met de HoloLens. 

6. TrueSim is niet aansprakelijk voor schade of letsel als gevolg van de installatie van de TrueSim applicatie en/of het gebruik van de TrueSim applicatie met of zonder de HoloLens.

7. Indien u gebruikmaakt van de TrueSim applicatie met de HoloLens, neemt u vooraf kennis van de veiligheidsvoorschriften voor het gebruik van de HoloLens: https://support.microsoft.com/nl-nl/topic/veiligheidswaarschuwingen-en-instructies-van-product-726eab87-f471-4ad8-48e5-9c25f68927ba

8. Bij het gebruik van de TrueSim applicatie worden uw persoonsgegevens verwerkt. TrueSim verwijst naar haar Privacy Statement via https://www.truesim.com/privacystatement/ voor informatie over de manier waarop TrueSim met uw persoonsgegevens omgaat.

Bij vragen kunt u contact met ons opnemen via info@truesim.com

Ook kunt u contact met ons opnemen via https://www.truesim.com/zelf-ervaren/

Deze applicatie is ontwikkeld door en eigendom van TrueSim B.V.

Adres: Klaproos 16, 5684 JA, Best
KvK: 77639014
BTW-nummer: 861075183B01