Train je klinische blik met TrueSim

ABCDE en SBAR-methodiek

Realistische leerervaring

Leren op de werkplek

Realistische ziektebeelden

Wie traint met een simulatiepop moet zelf een voorstelling maken van de beschreven symptomen. Een grauwe tint, rode vlekken of benauwdheid zijn aan een pop namelijk niet te zien. TrueSim laat die symptomen wél zien - real time en levensecht, alsof de patiënt daadwerkelijk voor je in bed ligt.

Kracht van mixed reality 

De mixed reality bril creëert een hologram van een vitaal bedreigde patiënt die spreekt, ademt en met zijn ogen knippert. Hiervoor passen we mixed reality toe, een techniek die de echte wereld en de digitale wereld met elkaar verenigt. Zo kun je écht interactief trainen.

Theorie in de praktijk

Dankzij de realistische leerervaringen van TrueSim kunnen zorgprofessionals versneld theorie en praktijk aan elkaar koppelen. Dat vergroot hun vakbekwaamheid, vergroot het gevoel van veiligheid en maakt dat ze handelen en communiceren met meer zelfvertrouwen. Dit komt de kwaliteit van de zorg ten goede!

Eenvoudig in gebruik

Digitale drempelvrees? Niet nodig: iedereen kan trainen met TrueSim. De mixed reality bril is na een korte instructie eenvoudig zelf te bedienen. Log in via de TrueSim app, scan het Interactive Patient Book en je bent klaar om te beginnen. In de mobiele app zijn ook alle trainingsresultaten terug te zien.

Gevoel van urgentie

TrueSim werkt met medisch gevalideerde ziektebeelden. Van hypovolemische shock en astma cardiale tot sepsis. Je ziet de situatie van de patiënt veranderen en dat triggert het gevoel van urgentie. De trainingsmodule begeleidt je stap voor stap om de vitaal bedreigde patiënt systematisch in kaart te brengen en daarop te anticiperen.

Methodieken trainen 

Je kiest uit een van de categorieën waarna een random ziektebeeld opstart. Je kunt ook kiezen om een specifiek ziektebeeld te trainen. De keuzes die je maakt tijdens het doorlopen van een ziektebeeld verlopen op een unieke manier. Zo train je de wereldwijd erkende ABCDE en SBAR-methodiek tijdens elke training.

Flexibel leren 

Met TrueSim train je op elk gewenst moment, gewoon op de werkplek of in een skillslab. Zonder complexe simulatoren, externe locatie of verstoring van de planning. Trainen kan alleen of met een collega. En als je wilt kunnen collega’s of de opleider live meekijken.

Voor elk niveau

Ben je student, verpleegkundige of arts? Je gaat op eigen niveau door de ziektebeelden heen, zodat je van begin tot eind wordt uitgedaagd. Zo ontwikkelen en verbeteren zorgprofessionals hun klinische blik – en dat helpt ze in de dagelijkse praktijk.

TrueSim zelf ervaren? 

Benieuwd naar de mogelijkheden? We komen graag langs voor een demo op locatie. Vul het contactformulier in, we nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Neem contact met ons op

Meer dan 1.000 gebruikers gingen je voor